Feltámasztják a Magyar Nemzetet

Ország

Más néven fut majd, és nem is fog naponta megjelenni, de a szerzők többsége marad, és kezdetben társadalmi munkában írja a cikkeket.

Május 8-án újabb szamizdat számmal jelentkezik a választások után bezárt napilap, május 18-tól pedig hetilapként él tovább – tudta meg a zoom.hu György Zsombortól, a Magyar Nemzet utolsó főszerkesztő-helyettesétől.

„Május 8-tól kijövünk a nulladik számmal, a parlament előtti tüntetésen 20 ezer példányt osztunk szét kézből, ingyen. Május 18-tól pedig hetilapként, Magyar Hang néven élünk tovább”

– mondta György Zsombor, aki azt is elárulta, hogy előfizetőknek 450 forint lesz a lap ára, az utcai példány pedig 500 forintba kerül majd.

A törzscsapat 20-25 emberből áll majd, olyan ismertebb nevek is vannak, mint Torkos Matild, Szerető Szabolcs, Lukács Csaba, Puzsér Róbert és Marabu. Első időszakban mindenki társadalmi munkában dolgozik majd a 24 oldalas újságon.

hvg.hu megtudta, nem lesz kampány az előfizetés propagálására sem, és pár szám után össze kéne jönnie egy elég magas, tizenvalahányezres előfizetői tábornak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.