Kirúgta a KFC a balhézós biztonsági őrt

Ország

Szabó Zoltán, az Index tartalomfejlesztési vezetője osztotta meg Facebookon, hogy az egyik budapesti KFC-ben véresre verte a biztonsági őr.

Szabó elmondása szerint akkor szakadt el végleg a cérna, amikor a panaszkönyvvel kapcsolatos szabálytalanságot merészelte szóvá tenni.

A gyorsétteremlánc regionális igazgatója sajnálatát fejezte ki az eset miatt, és a 24.hu által idézett közleményében azt írja, a biztonsági őr és néhány alkalmazottjuk viselkedése ellentétes a cég értékeivel, a történtekért viszont teljes mértékben vállalják a felelősséget. A sérülést szenvedett vendéggel felvették a kapcsolatot, és bocsánatot kérnek tőle.

Fukcius Tamás – aki az éttermet üzemeltető AmRest Kft-nek is az ügyvezetője –arról is tájékoztatott, hogy az érintett biztonsági őrt elbocsátották, az étterem üzemeltetője pedig felülvizsgálja a biztonsági céggel való együttműködést.

Felfüggesztették az étterem műszakvezetőjét is az eset vizsgálatának lezárultáig, emellett munkatársaiknak újraoktatják a vendégek kezelésével kapcsolatos alapelveiket.