Madárfészek Vojtina

Meglepetésekkel készül az év végi előadásokra a Vojtina Bábszínház

Kultúra

30 éves jubileuma alkalmából évvégi meglepetésekkel várja nézőit a Vojtina Bábszínház. Mindenki, aki az utolsó két játéknapon (december 28-án és 29-én) ellátogat a bábszínházba, ajándékot kap, de a szerencsések akár egy családi bérlettel is gazdagabbak lehetnek. December 28-án és 29-én két nagybetűs Mesével várják a családokat: a Mese a Mindenről, a Semmiről és más furcsa mesék egy gyermekszobába kalauzolja a közönséget, ahol egy apa-fia kapcsolat önfeledt, játékos pillanatait élhetjük át tizenkét rövid mesén keresztül, míg a Mese a madárfészekről egy afrikai mese alapján íródott tanulságos történet az együttérzésről és a belátásról, Fanka útjáról a madarak világában.

Madárfészek Vojtina

Az ünnepi időszakban a bábszínház december 21. és 27. között zárva tart. December 20-án (szerdán) a megszokott 17 óra helyett csupán 15 óráig lesz jegyértékesítés a Vojtina Bábszínház mindkét jegypénztárában: a Kálvin téren és a Kossuth utcai játszóhelyen egyaránt. December 28-án (csütörtökön) 9 órától nyitják meg a Vojtina Bábszínház Kálvin téri jegypénztárát. Itt aznap és 29-én 10 órától a Mese a madárfészekről című darabot játsszák a Színházteremben, míg a Játszószínházban szintén 10 órától a Mese a Mindenről, a Semmiről és más furcsa mesék című darabot nézhetik meg a gyerekek. A Kossuth utcai játszóhely ezen a két napon is zárva lesz. A december 29-i előadásokat követően ismét bezárnak és január 2-án reggel nyit a Kálvin téri, majd január 3-án a Kossuth utcai épület.

A december 28-i és 29-i előadásokra szerda 15 óráig a jegypénztárakban válthatnak jegyet, majd a zárva tartás alatt, 21-étől telefonon (+36 20 964-9575) és a bábszínház honlapján foglalhatnak helyeket.

Részletek.