Koronavírus-fertőzés miatt elmarad a Nagyerdei Szabadtéri Játékok táncszínházi bemutatója

Kultúra

Járványügyi okok miatt elmarad a Nagyerdei Szabadtéri Játékok szeptember 11-ére meghirdetett Tűzliliom című táncszínházi bemutatója – tájékoztatott a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Mint írják, a készülő produkció egyik stábtagjának koronavírus-tesztje pozitív lett. Említett személy tünetei enyhék, állapota stabil. 

Az illetékes hatóságok ajánlása és előírásai alapján azt a fájdalmas, ám felelősségteljes döntést kellett meghoznunk, hogy a produkciót egy későbbi alkalommal mutatjuk be, melynek időpontját és helyszínét 2020. október 1-ig hozzuk nyilvánosságra, és melyre az elővételben megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek. 

Nézőink természetesen eldönthetik, hogy megfelel-e számukra az új időpont, vagy a jegyek árának visszatérítését kérik

– közölték a szervezők.

Amennyiben a jegyvisszatérítés mellett döntenek, úgy: 

A Kölcsey Központ jegypénztárában történt vásárlás esetén a vásárlónak a jegyvásárlás helyszínén a jegyek felmutatásával személyesen kell kezdeményeznie a belépők visszaváltását. Online jegyvásárlás esetén a vásárló emailben a jegypenztar@fonixinfo.hu címre küldje el a nevét, a bank nevét, bankszámlaszámát, valamint az eredeti vagy a lefotózott/beszkennelt jegyet jól látható módon. A visszautalásokat a beérkezés sorrendjében teljesítik, melynek várható időtartama legfeljebb 30 nap. 

A jegyek fenti módokon történő visszaváltására 2020. október 15-ig lehetséges.

Bővebb információ: 06 52 518 400, info@fonixinfo.hu 

A Tűzliliom című előadás új időpontjára vonatkozó további tájékoztatásig a szervezők a nézők szíves türelmét és megértését kérik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.