Online tárlatok, zenés és irodalmi műsorok

Kultúra

Március 24-én elindult online kulturális tevékenységünk a Debreceni Egyetem Közművelődési Titkárság Kulturális és Szervezési Iroda facebook oldalán.

A Titkárság kezelésében lévő Elméleti Galéria, Élettudományi Galéria valamint előadói est sorozataink a Világzenei Estek és a Zenés Irodalmi Estek, valamint hamarosan a Világjáró Klub programjai az elkövetkezendő időkben online lesznek elérhetőek a következő linken:

https://www.facebook.com/kozmuvelodes/

(Segédlet: Amennyiben lenyomja, nyomva tartja a ctrl gombot és az egérrel/kurzorral a fenti linkre mutat, akkor egy kis kézfej jelenik meg a kurzor helyett, ha ekkor bal gombot nyom az egérrel, akkor a böngészője máris automatikusan megnyitja a Titkárság oldalát. Friss feltöltéseinket az oldalon böngészve és a bejegyzések fülre kattintva is elérheti.)

Első online megjelenésünk kereteiben fogadják szeretettel Dezséry Dorottya fotóművész és Szűk Norbert festőművész bemutatkozását. Valamint Piros Andrea egy verscsokorral és Szabó Krisztián gitárművész egy improvizatív előadással készül elvarázsolni Önöket.

Bízunk benne, hogy sikerül olyan tartalmakat biztosítani Önöknek, mellyel színesebbé tehetjük az otthon eltöltött időt. Vigyázzunk egymásra és segítsük otthonmaradással az elkövetkezendő idők megpróbáltatásait.