Gasztronómiai rendezvények januárban

Kultúra

január 17. 19.00 – 23.00 A 2014-es év Bortermelője, DÚZSI TAMÁS Borvacsorája a Platán Hotel****-ben

A kiváló szekszárdi borász ezúttal egy más, tőle nem megszokott borsorral lepi meg vendégeinket! Az ételeket BALOGH KÁROLY konyhafőnök és csapata készítik.

A borvacsora menüje a következő:

  • Fürtike 2014 – Aperitif
  • Új Rosé 2014 – Levendulával grillezett füge kecskesajttal és zöldalma consommé
  • Olaszrizling 2013 – Barramundi filé mangolddal és cukkini virág tempura tésztában, vajmártással
  • Kékfrankos, Leányvár dülő 2012 – Színes borsos kacsamell, sous vide póréhagymával, fehérrépa krémmel, polenta ropogóssal, grillezett kápia paprikával, kakukkfüves jus
  • Szegzárdi Ó Vörös Birtokbor 2011 – Hátszín szelet baconos, zöldséges pithivier-rel, zeller pürével, tojássárga krémmel és rozmaringos jus
  • Görögszó 2011 – Étcsokoládé mousse erdei gyümölccsel töltve, meggyes pite, cékla krém, narancs zselé és vanília fagylalt
  • Az est végén meglepetés bor!!!

Helyszín: Platán Hotel (Somlyai u. 10., Tel.: 52/537-700)

 

január 22. 13.00 Házi Borverseny, Évértékelő, Évzáró Vacsora

Együttműködő partner: Csapókerti Kertbarát Kör

Helyszín: DMK Csapókerti Közösségi Háza (Süveg u. 3., Tel.: 52/411-016, 52/541-321)

 

január 29. 16.00 ‒ 18.00 „Jó Bor, Jó Egészség” – A Homokkerti Kertbarát Kör Házi Borversenye

Helyszín: DMK Homokkerti Közösségi Háza (Szabó Kálmán u. 68., Tel.: 52/535-166)

 

 

A rendezvényszervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

 

A programokról bővebb tájékoztatás a Tourinform irodában kérhető.

4024 Debrecen, Piac u. 20.

Tel.: 52/412-250

E-mail: debrecen@tourinform.hu

www.iranydebrecen.hu

facebook.com/iranydebrecen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.