Magyar Péter Debrecenben: Papp Lászlóéknak is üzent

Magyar Péter Debrecenben: Papp Lászlóéknak is üzent érkezése előtt

Helyi hírek

“Legyünk rengetegen, hogy megremegjenek a debreceni önkormányzat és a Karmelita ablakai” – írta szombat esti Facebook-posztja végén Magyar Péter, aki ma, május 5-én anyák napi rendezvényt tart a cívisvárosban.

Magyar Péter a 14 órakor kezdődő debreceni rendezvénye előtt érdekes dolgot fedeztek fel a szemfülesebb hívek:

leállt, vagy leállították a Kossuth téri webkamerát.

Az Időkép a Telex kérdésére azt mondta, nem ők a hunyók, a debreceni önkormányzat viszont mindeddig nem nyilvánult meg azzal kapcsolatban, hogy miért állt le szombaton 12:55-kor az általuk üzemeltetett webkamera.

Az is érdekes, hogy miért pont az a kamera mondta fel a szolgálatot, amelyiken keresztül megbecsülhető lenne a Magyar Péter vasárnapi rendezvényére kilátogató tömeg nagysága.

Magyar Péter debreceni eseményét mi is élőben közvetítjük a Facebook-oldalunkon, de érdemes feliratkozni a Youtube-csatornánkra is, ahol helyszíni videókkal jelentkezünk majd.

Magyar Péter Debrecenben: Kósa Lajos nem érti

A rendezvény tehát kimondottan anyák napi tematikájú lesz, de Kósa Lajost, a debreceni Fidesz elnökét ez nem hatotta meg. Úgy véli, Magyar Péter baloldali (jelentsen bármit is ez a kifejezés), és nem lett volna szabad épp május első vasárnapjára szerveznie ezt a tüntetést.

Megkönnyeztük Kósa Lajos üzenetét, amit Magyar Péterhez intézett az anyák védelmében