Debreceni kisvasút a vidámparkban

Ajándék kisvasutazás is lesz a debreceni állatkert születésnapi majálisán

Helyi hírek

Jövő hétfőn lesz 65 éve, hogy megnyitotta kapuját a debreceni Nagyerdő szívében hazánk első vidéki állat- és növénykertje, amely e jeles alkalomból közös múltidézésre és ünneplésre invitálja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat április 29. és május 1. között. A cívisváros azóta ikonikussá vált parkja példa nélküli – a helyi vállalatokat és polgárokat egyaránt felölelő – társadalmi összefogás keretében épült meg hat és fél évtizede, azóta pedig generációk önfeledt közös kikapcsolódását biztosítja folyamatosan.

Dr. Nagy Gergely Sándor ügyvezető igazgató közleményében kiemeli, a hosszú hétvégén az ünnepi akcióba lendülő állatkerti lakók és a varázskarszalaggal korlátlanul használható több mint 20 vidámparki játékelem mellett interaktív programok várnak majd kicsiket és nagyokat. Mindhárom nap más-más tematikus produkcióval lép fel a Mini Mini Party, míg szombat délelőtt gólyalábas mutatványosok, vasárnap délután pedig a Tintaló Cirkusz előadása gondoskodik majd a fergeteges hangulatról, de arcfestésre, kézműveskedésre és a Parknak szóló születésnapi jókívánságok felírására is lesz lehetőség. A május 1-i programot az idei újdonságként debütált solymászbemutató és közös faültetés színesíti, valamint születésnapi köszöntő és térzene koronázza majd meg.

Debreceni állatkert majális

Az online elővételben is megvásárolható belépővel valamennyi program díjmentes, születésnapja alkalmából pedig a Park május 1-jén ajándék kisvasúti körrel kedveskedik a debreceni lakcímkártyájukat felmutató vendégeknek.