IKEA Debrecen

Megnyílt az IKEA Tervezőstúdió Debrecenben

Helyi hírek

A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait. A Debrecenben megnyitott Tervezőstúdióban az IKEA munkatársai lakberendezési tanácsadással támogatják az érdeklődőket, illetve segítenek a rendelési folyamatokban is – olvasható a vállalat közleményében.

Március 31-én nyitotta meg kapuit a debreceni IKEA Tervezőstúdió, ahol nemcsak lakberendezési tanácsadást kaphatnak a vásárlók, de a helyszínen meg is tekinthetik a termékkínálat egyes elemeit.

„Az otthonunk az a tér, ahol pihenhetünk, ahol igazán önmagunk lehetünk. Érthető, ha valaki segítséget szeretne kérni a berendezésében, hiszen ideális esetben hosszú-hosszú évekig használjuk majd azokat a bútorokat, amelyek a konyhánkba, nappalinkba vagy éppen a hálószobánkba kerülnek. A Tervezőstúdióban lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott és professzionális ötletekkel, tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket”

mondta el Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruházvezetője.

A Stúdióban a vásárlók segítséget kérhetnek az online vásárlási folyamatban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi átvételi pontra, vagy egyenesen otthonukba kérhetik házhoz szállítással. A Tervezőstúdió az Debrecen Fórum (4029 Debrecen, Csapó utca 30.) első emeletén helyezkedik el, nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 10:00-20:00, vasárnap pedig 10:00-19:00 óra. Tervezési és tanácsadási szolgáltatásra az IKEA.hu oldalon tudnak időpontot foglalni az érdeklődők.