A Roncsban tolják szombaton a punknagyik: jön a The Grenma

Helyi hírek Party Zone

Szombaton Debrecenben lép fel a The Grenma a Roncsban este nyolctól. Új pólójukat is meg lehet majd kaparintani, valószínűleg népszerű darab lesz.

A budapesti punk-rock zenekarral már a Campus Fesztiválon is megismerkedhettek a debreceniek. Szerkesztőségünk néhány tagja is ott pogózott az első pár sor egyikében. Ezt a képet is akkor lőttük. Pár perccel később már egy Wall of Death-hez készült a közönség.

Videó is készült, de azzal inkáb nem roncsolnánk senki fülét. Túl közel voltunk a hangfalakhoz. Cserébe itt az egyik hivatalos klipjük.

Akinek a zenekar neve piszkálja a fantáziáját, annak annyit tudunk mondani, hogy az egyik tag, Botlik a gimnáziumban kezdett el angolt tanulni, és a kedvenc szava a grandmother volt. Sokáig próbálták így, eredeti alakban használni, de mivel senki sem tudta helyesen kimondani, így áttértek a fonetikus leírásra, és így született meg a The Grenma.

A csapat tagjai Arany Dóra (basszusgitár), Botlik Mátyás (dob) és Szalay Csongor (ének, gitár). Előzenekarok a No Respect és az Atom lesznek szombaton. További részletek az esemény oldalán.

A kiemelt kép jobb oldala a Budapest Parkban készült, még mielőtt valaki…

“Nagy-szín-pad!” Repült a melltartó a Rühös Foxi debreceni koncertjén