Hamarosan nyit Debrecen új szállodája – videón a belső terek

Helyi hírek

Ugyan pontos nyitási időpontot még nem közölt a Mercure Debrecen, de egy videót megosztottak a  Bajcsy-Zsilinszky utcán található hotel kinézetéről. Egy kicsit kutakodtunk a szálloda foglalási rendszerében. Az első kivehető időpont augusztus 15, hétfő volt, így valószínűsíthető, hogy a hétvégére várható a megnyitó ünnepség.

A rendszer 30 ezer és 52 ezer forint között ajánlott szobákat egy éjszakára egy főre. Ebből bizonyos tagsági kedvezménnyel 3/5 ezer forintot lehet megspórolni. Rákerestünk egy augusztus 19-20-ai időpontra is, akkor már 82-92 ezer forint körül kaptunk ajánlatokat. (18-19-én 41 és 65 ezer forint között szóródnak a szobák árai szintén 1 északa, egy fő esetén.)

Addig is érdemes megnézni, hogy milyen berendezéssel várja vendégeit Debrecen új négycsillagos szállodája.

Ahogy arról korábban beszámoltunk az üzleti fókuszú szálláshely 155 szobával és a vendégek igényeit meghaladó minőségű kiszolgálással várja majd az utazókat Debrecen központjában. 8,2 milliárd forint értékű beruházását több mint 3,4 milliárd forinttal támogatta a magyar kormány a Kisfaludy-programon keresztül. A beruházást a Szinorg Csoport projektcége, a Bajcsy Invest Kft. valósította meg.

 

Négycsillagos hotel nyílik augusztusban Debrecenben

Bokrétát avattak a négycsillagos debreceni szállodánál – 8,2 milliárd forintba kerül