Megkezdődött a Zoo Debrecen jubileumi élménytábora

Helyi hírek

Mától tíz héten keresztül, augusztus 26-ig nyújt életre szóló élményeket az általános iskolásoknak a debreceni állatkert az immár 35. alkalommal megrendezett zootábor keretében. Az első turnus résztvevői az ismerkedést csapatalkotást és csapatzászló-készítést követően interaktív, játékos foglalkozások és feladatok során ismerkednek majd meg az élővilág csodáival és az állatkerti kulisszák mögötti munka szépségével. Testközelből megismerik öt kontinens élővilágát nemcsak rendszertani kategóriák és földrajzi elterjedés, hanem speciális tematikák szerint is – külön foglalkozáson mutatkoznak be például a „nemszeretem” állatok –, de állatgondozóként és a takarmánykonyhán is kipróbálhatják magukat.

Különleges programelemként a táborozók pénteken kirándulást tesznek majd a Zsuzsi Erdei Vasúttal a Hármashegyalján, a tábor méltó zárásaként pedig a Vidámpark játékgépei gondoskodnak önfeledt szórakozásukról.

Az érdeklődőknek jó hír, hogy a július 18-i V. turnustól kezdve még vannak szabad táborhelyek, így a Park továbbra is szeretettel várja a jelentkezőket. Regisztrálni kizárólag a zootábor tavaly bevezetett online regisztrációs felületén lehet a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon.

További információk és részletes tábori program: www.zoodebrecen.hu/zootabor