Jótékonysági játékvásárt rendez a Fiatal Családosok Klubja a XI. kerületben

Helyi hírek

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a szervezet Játékbérlés webáruháza családias hangulatú, jótékonysági játékvásárt rendez Budapesten, a XI. kerületben, a Ficsak Családi Központ kertjében május 25-én, a bevétel teljes összegét jótékony célra ajánlják fel a Budapesti Korai Fejlesztő Központnak – közölték a szervezők vasárnap az MTI-vel.

Közleményükben azt írták: a Ficsak a Játékbérlés webáruház készletéből ajánlott fel játékokat az eseményhez. A felajánlott használt készségfejlesztő gyermekjátékok és kiegészítők – babahinták, pihenőszékek, tanulóasztalok és más márkás babajátékok – leginkább a 3 éves és annál fiatalabb gyermekeknek valók.

A vásárra ellátogató szülők emellett jutányos áron vásárolhatnak gyermeküknek kis szépséghibás fejlesztő játékokat, és vásárlásukkal a Budapesti Korai Fejlesztő Központ munkáját is támogathatják, amely már 30 éve segíti a gyermekek gyógypedagógiai és mozgásfejlesztését.

A Ficsak Játékbérlés elkötelezett amellett, hogy minőségi, bérelhető fejlesztőjátékokat és mozgásfejlesztő, valamint a nagy- és finommozgásokat fejlesztő TSMT-tornához szükséges eszközöket kínáljon a szülőknek és gyermekeiknek. Szakmai anyagokkal, előadásokkal szeretnék továbbá segíteni a szülőket a korai felismerésben, ezért is választották támogatottként ezt a már évtizedek óta eredményesen működő szervezetet, mely kifejezetten a gyermekek fejlesztésével foglalkozik – írták.

Átadták a Néprajzi Múzeum új épületét – képek