“Magyarország legbiztonságosabb nagyvárosa Debrecen” – szétszedték a kommentelők a fideszes képviselőt

Helyi hírek

Miután a múlt heti városi közgyűlésen is megállapítottak valami hasonlót, Nagy Sándor fideszes önkormányzati képviselő bátran hangoztatta az egyik Debrecenben Hallottam nevű Facebook-csoportban is , hogy Debrecen a “legbiztonságosabb magyar nagyváros”.

Debrecen az elmúlt években Magyarország legbiztonságosabb nagyvárosává vált, amelyet nagyon jól mutat a városban elkövetetett bűncselekmények országosan is egyedülállóan alacsony száma. Külön köszönet illeti a rekord magas, kilencven százalék feletti felderítési mutatóval rendelkező debreceni rendőrség munkatársait, akik jelentős mértékben járultak hozzá ahhoz, hogy Debrecen mára ne csak hazánk egyik legjobb és legbiztonságosabb városa, hanem immár hivatalosan is a világ tíz leginkább befektetésre ajánlott városainak egyike is lehessen

– osztotta meg a csoportban saját Facebook-bejegyzését a debreceni 4-es számú körzet önkormánzati képviselője. A poszt végén szerényen arra kéri olvasóit, hogy kövessék be a közösségi oldalát.

Nagy Sándor megállapításával a kommentelők többsége nem ért egyet, elég komoly ellenérveket sorakoztatnak fel. Lássunk néhányat:

Azosztigen!!! Legyen szíves este 10 után cirkálni gyalogosan a Petőfi tér-Nagyállomás-Ispotály utca háromszögben! Sok szerencsét!

Betőrtek a házamban , majd több órán át vegzáltak, majd nem voltak hajlandók jegyzőkönyvet átadni, majd egy őrnagy amikor felhívott, az volt a válasza aha, aha, aha,aha, szerintem a rendőrség átváltozott BŰNŐRSÉGGÉ!

Kertembe 16szor törtek be, a egyik alkalommal a kerépár nyomát is jól lehetet követni. De egy hónap múlva megkaptam ,hogy tetes ismeretlen. Még az is furcsa volt mikor a nyomozó azt mondta, hogy akkor nem törnek be hozzám, ha eladom a kertet.

Egyik barátnőmet többszöri írásbeli zaklatás, fenyegetés, a háza elől szelfizés után a munkehelyére követte, két késsel és távcsővel felszerelve várta egy mentálisan instabil volt katona. Ott voltam, mikor végre kijöttek a rendőrök többszöri bejelentés után és kipakolták a táskáját. Nem lett ügy. Szabadon jár a srác. Nincs ügy, nincs mit megoldani. Jó a statisztika. Ennyi.

Számos komment olvasható még a csoport bejegyzésénél. Aki tag, az itt olvashatja őket.

Az eredeti posztnál már többségben vannak az egyetértő hozzászólások. Önnek mi a véleménye?