“Mit művelt ez az ostoba Kósa pár nappal azután, hogy kivánszorgott a kórházból?” – Hadházy Ákos irtó pipa lett Debrecen Lajosára

Helyi hírek

Hát, ezt sem teszi zsebre Debrecen első számú fideszes ikonja.

Szerencsére gyorsan felépült a koronavírus-fertőzésből Kósa Lajos, aki azt követően betegedett le, hogy elkottyintotta: a Belügyminisztérium tényleg vásárolt az eredetileg terroristagyanús személyek lehallgatására szolgáló szoftverből (és persze nem ilyesmire használták, hanem a velük nem feltétlenül egy követ fújó átlagemberek megfigyelésére).

Kósa Lajos sztorija eljutott Hadházy Ákosig is, aki rettenetesen kiakadt azon, hogy a fideszes politikus a Főnix Csarnokban örömködött azon, hogy nálunk van az egyetlen korcsolya világkupa-verseny, ahol nézők is lehetnek.

Sajnos olyan időket élünk, amikor egy ostoba politikus hülyeségének halálos áldozatai vannak. Ha nem látom, nem hiszem el. Kósa pár nappal azután, hogy kivànszorog a kórházból, azon lelkendezik, hogy nálunk van az egyetlen korcsolya világkupa verseny, ahol nézők is lehetnek!! Mit gondol ez az ember, a többi országban miért nincsenek nézők? Mit gondol ez az ember, miért van az egész világon lakosságarányosan nálunk a legtöbb àldozat?

– mérgelődött Facebook-oldalán Hadházy.

A független képviselő nem érti, miért lelkendezik Kósa azon, hogy semmilyen óvintézkedést nem vezetett be a kormány, amikor tegnap is több mint 200 ember fulladt meg a koronavírus-fertőzés miatt.