Kiküldték a patinás debreceni sörözőből Pálinkás Józsefet és Márki-Zay Pétert

Helyi hírek

Pálinkás József az Új Világ Néppárt és Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke és még versenyben lévő miniszterelnökjelölt-aspiránsa tartott (volna) vasárnap este fórumot a debreceni Belga Sörözőben.

Pálinkás József az eseményről megosztott Facebook-bejegyzésében azt írja, rajtuk kívül álló barátságtalan okok miatt végül utcafórumot kellett tartaniuk. Állítása szerint az étterem tulajdonosa egy óra után távozásra kérte őket, ennek egy másik fotó tanúsága szerint eleget tettek.

Frissítés! Az étterem ügyvezetője közleményben reagált:

Megszólalt a debreceni Belga étterem ügyvezetője: ezért küldte ki Pálinkást és Márki-Zay-t

Pálinkás József a Debreceni Nap megkeresésére azt nyilatkozta, a távozásukat kérő férfi (akiről nem tudja, hogy a tulajdonos vagy az üzemeltető) meglehetősen ingerülten és kissé fenyegetően közölte, hogy azonnal távozzanak, mert nem “erre” foglalt helyet az MMM (Márki-Zay Péter mozgalma).

Azonnal lekapcsolta a világítást a teremben, amelyben csak mi voltunk. Kb másfél órával azután, hogy beültünk oda. Nincs tudomásom róla, hogy a vendégek közül bárkinek gondja lett volna a jelenlétünkkel, abban a helyiségben csak mi voltunk, normál hangerővel beszélgetés folyt (egyszerre csak egy ember beszélt), amelyet a Facebookon közvetítettünk. Vacsorázni is szerettünk volna, de azt másutt egy nagyon kedves, mindenkinek ajánlható étteremben tettük meg (Van még, aki nem fél Debrecenben!)

– vázolta az eseményeket Pálinkás József.

Bár a söröző tulajdonosa/üzemeltetője rendőrségi intézkedést nem említett, de eléggé agresszívan lépett fel. Miután közölte, hogy azonnal távozzunk, lekapcsolta a világítást. Ilyen országban élünk. A kérdés, hogy ilyen országban akarunk-e élni?

– írta a Debreceni Nap kérdésére a politikus.

– Szilágyi Szabolcs –

 

Iris Properties

Debrecen, Hatvan utca

133 m2-es lakás kiadó
220 000 Ft

65 m2-es lakás kiadó
120 000 Ft

Debrecen, Simonffy utca

41 m2-es lakás kiadó
125 000 Ft

2 thoughts on “Kiküldték a patinás debreceni sörözőből Pálinkás Józsefet és Márki-Zay Pétert

  1. Hat ez bizony egy eleg tetu lepes volt! Nagy valoszinuseggel MZP es Palinkas ur elore lekotottek, es foglalot is fizethettek az etterem tulajdonosanak, aki igy szerzodest sertett.
    Ha egyaltalan nem akarta oket beengedni, akkor miert engedte be oket megis egy orara – a kerdesem koltoi, gondolom azert, hogy a “kidobassal” nagyobb balhet tudjanak csinalni.
    Nem jo ez a magyar vendeglatoiparnak, mint reklam, es remelem, nem lesz jo az etterem tulajdonosanak sem, akinek azert kell majd egypar kerdesre felelnie. Legalabbis normalis orszagokban ez igy mukodik

    1. Ha a Csengeri örökösnő ZSENIÁLIS polgármester ismerőse lett volna az, aki “előre be nem jelentett politikai fórumot” tart, akkor is lekapcsolták volna a villanyt ?! Elképzelhető, hogy akkor a söröző működési engedélyét is, valakik rövid időn belül lekapcsolták volna. (Találtak volna rá indokot.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük