Majka Curtis drogproblémáiról: “végülis hip hop sztárok vagyunk”

Helyi hírek Party Zone

Majka a 2018-as szegedi SZIN fesztiválon tartott koncertjén jelentette be, hogy drogproblémái miatt nem dolgozik többet Curtisszel.

Másfél évig tényleg nem is álltak újra közösen színpadra, aztán végül sikerült megbeszélniük és megoldaniuk a problémákat. Azóta minden a régi közöttük.

Majka így nyilatkozott a Campus Fesztiválon az Indexnek:

Ami történt, megtörtént. Én azt gondolom, az embernek mindig vannak vitái a szeretteivel, a családjával, ez így természetes. A legfontosabb, hogy Atika belátta, ez a dolog így nem működik. Én nem azt kértem, hogy sose csináljon olyat, amit nem szabad, mert végülis hip hop sztárok vagyunk, ez így jól áll az imidzsnek is. Csak azt kell figyelembe venni, hogy ha koncertezünk, akkor azt nyomni kell. Amennyiben ezt megtartjuk, akkor a mi kapcsolatunk ugyanolyan jó marad, mint eddig. Ugyanannyit nevetünk és ugyanúgy jól érezzük magunkat egymás társaságában.

Majka három évvel ezelőtt azt írta, elvesztette az egyik legjobb barátját és társát, sőt, valójában az egyik családtagját a kábítószer miatt, és bár éveken át mindent megtett azért, hogy jobb útra térítse őt, nem tudott rá hatni. Próbálta szép szóval és fenyegetéssel is, de végül kénytelen volt belátni, ami nem, megy, az nem megy.

Curtis azóta összeszedte magát, és ugyanolyan boldogok együtt, mint régen.

Mi szeretjük egymást. Sok zenekar esetén hallani, hogy már hánynak egymástól a tagok, nálunk ez nincs így

– nyilatkozta a Campuson Curtis, aki nagyon büszke volt arra, hogy fellépésüket még Szijjártó Péter is megnézte.

(Fotó: Pogonyi Nóra)