Ingyen tesztelik koronavírus-fertőzésre a lakosokat Sárándon

Helyi hírek

Sárándon ingyenes COVID-19 gyorstesztelést végeznek március 31-én, szerdán 16 órától 17 óráig a Csillagpontnál (Dózsa György utca 14.) – tette közzé a község önkormányzata.

A mintavételi pálca segítségével az orrnyálkahártya felszínéről veszünek mintát. A szűrésen a sárándi lakcímmel rendelkező 18 évnél idősebb lakosok vehetnek részt. A tesztelést Dr. Mónus Melinda, Babrik Gabriella és Némethné Vékony Enikő végzi. A vizsgálat mindenki számára önkéntes.

Az önkormányzat a szociális munkások bevonásával segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban számítógép és egyéb infokommunikációs eszköz hiányában ezt nem tudják megtenni.

Elkészült a multifunkciós szolgáltatóház – Ma nyit meg a Csillagpont

A fent jelzett időpontban és helyen lehetőség lesz a regisztrációt is elvégezni. A jelentkezés során az alábbi adatokat kell megadni: név, lakcím, életkor, e-mail cím, telefonszám, TAJ szám.

A szűrés és a regisztráció ideje alatt fokozottan ügyeljenek a járványügyi előírások és az egészségügyi szabályok betartására.