Édességgel lepték a meg a Kenézy Covid-osztályán dolgozókat

Helyi hírek

A Debreceni Karitatív Testület önkéntesei süteményeket, gyümölcsöt és édességet adtak át a Debreceni Egyetem, Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusa Covid-ellátásban dolgozó munkatársai számára.

A süteményeket az EU-Roma Országos Egyesület, a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület önkéntesei készítették el. Ehhez az akcióhoz csatlakoztak korábban a Debreceni Nemzetközi Iskola valamint a Testület tagszervezetei is.

Aba-Horváth István, az EU-Roma Országos Egyesület elnöke szerint „fontos, hogy segítsük az egészségügyi dolgozók mindennapjait, mivel megfeszített munkát végeznek ebben a nehéz időszakban.”

Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke elmondta „ezek ugyan apróságnak tűnnek, de az itt dolgozóknak a nehéz napokban segítséget jelentenek ezek a felajánlások, legyen az akár egy szelet csokoládé.

Arra kérte továbbra is az debrecenieket, hogy aki teheti, segítse az orvosok és ápolók nehéz mindennapjait ilyen jellegű felajánlásokkal, amiket a Debreceni Karitatív Testületen keresztül továbbra is el lehet juttatni a Covid-ellátásban dolgozók számára.

Fotó: Miskolczi János

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük