Hatot kapott Debrecentől az FTC a DLA-n

Helyi hírek Sport

A Debreceni Labdarúgó Akadémia U14-es gárdája szombaton fölényesen nyert a Ferencváros ellen – írja a debreceni klub, honlapján.

Elmaradt a DVSC II. szombatra kiírt NB III-as bajnokija a Keleti csoportban, miután az ellenfél a Gyöngyös közölte, nem tudja vállalni a találkozót, így nem utazott Debrecenbe. A mérkőzést a tervek szerint december 10-én pótolják, felcserélt pályaválasztással.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia korosztályos csapatai közül különböző okok miatt csak az U14-es lépett pályára a hétvégén, igaz, ez a gárda remek győzelmet aratott. A forduló előtt a tabella 3. helyén álló cívisvárosi fiatalok a 2., veretlen Ferencvárost fogadták szombaton a pallagi edzőcentrumban, és rendkívül magabiztosan, 6-0 arányban nyertek. Az együttes ezzel listavezetővé lépett elő a pontvadászatban.

U14. DVSC-DLA-FTC 6-0 (4-0). DVSC-DLA: Sávolt – Bernáth, Gergely (Kiss Z., 62.), Patai, Bartha (Lovas, 53.), Bodnár (Kovács B., 62.), Szabó M. (Kristóf, 41.), Tóth B. (Vékony, 62.), Komlósi, Balogh M., Nagy M. (Grassi, 53.). Gól: Komlósi (11.), Balogh M. (14., 41., 52.), Patai (17.), Bodnár (32.).

 

Kolozsi Gergő vezetőedző így értékelt a debsport.com-nakNagyon készültünk a rangadóra, az első pertől kezdve motiváltan játszottunk, élesek voltunk, érződött a fiúkon a győzni akarás. Szépen felépített támadásokat sikerült végig vinnünk, már az első félidőben komoly előnyt tudtunk kiharcolni, melyet szünet után növeltünk. Sok jó mérkőzést játszottunk ebben a szezonban, de most játszottunk a legjobban, még ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk. Minden dicséretet megérdemel a csapat a győzelemért és a minőségi játékért.

Fotó: DVSC.hu