Ezer négyzetméternyi lángot oltottak a tűzoltók Kabán

Helyi hírek Rendőrség

Ezer négyzetméteren égett a nádas hétfőn délután Kabán, a Batthyány utca végében. A tűz átterjedt tizenkét szemét bálára is. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – adta hírül a megyei katasztrófavédelem, majd további esetekre is kitért.

Körösszakálban, a Rákóczi utca végében száraz avar égett húsz négyzetméteren. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hétfőn délben Berettyószentmárton külterületén, a Kodormány utca végében kombájn füstölt, a tarló is parázslott. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Ezer négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet és cserjés Szerepen, a Dózsa telepen. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Bojton, az Ady Endre utcában ötszáz négyzetméteren lángolt az avar. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kora este Konyár külterületén húsz négyzetméteren égett a száraz avar. A berettyóújfalui hivatásos és konyári önkéntes tűzoltók vonultak, majd kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.