Tűzoltóautó

Balesethez, tűzhöz és fakidőléshez is riaszatották a Hajdú-Bihar megyei tűzoltókat

Helyi hírek Rendőrség

Négy autó ütközött össze még csütörtökön délelőtt Debrecen külterületén 4-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket egy autón elvégezték az áramtalanítást. A balesetben nem sérült meg senki – számolt be a megyei katasztrófavédelem.

Csütörtök délután háromezer négyzetméteren égett a gaz Komádiban, a Deák Ferenc utca végében. A tűz átterjedt egy kétágú fa villanyoszlop egyik tartólábára is. A Komádiból és Berettyóújfaluból érkeztek hivatásos tűzoltók mellett az áramszolgáltató is helyszínre érkezett. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hajdúböszörmény közelében egy fa dőlt az útra, forgalmi akadályt képezett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Hajdúszováton, a Rózsáskert utcában egy tizenöt négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Késő este Debrecenben, a Határ úton kidőlt egy fa, a megyeszékhely hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.