Csak Desing vásár, Debrecen

Ismét lesz Csak Design vásár Debrecenben

Helyi hírek

Hosszú kihagyás után újra vásárt szervez a Csak Design Kör Egyesület. Ezúttal új helyszínen, a Nagyerdei Víztorony udvarán húsznál több kiállító várja különlegességekkel, ínyencségekkel a közönséget. A szabadtéri rendezvényekre vonatkozó járványügyi előírásoknak eleget téve, fokozott odafigyeléssel, biztonságos környezetben tudnak majd a látogatók újra belemerülni a Csak Design vásárok megszokott hangulatába, lehetőség nyílik a helyi dizájnerek termékei között válogatni, de díjnyertes sajtokat, erre az alkalomra készített bonbonokat, ízesített mézeket és frissen sütött pékárukat is megkóstolhatunk egy gőzölgő kávé-remek vagy limonádé kíséretében.

Közzétette: CSAK Design – 2020. szeptember 10., csütörtök

DKT környezetvédők jóvoltából, praktikus tanácsokkal érkeznek és fürdőbombát lehet majd velük készíteni, illetve a Természettár óriási fa kirakókkal és játékokkal fogja lekötni a kicsik és nagyok figyelmet

A járvány miatt létrejött kényszerszünet után nagy lendülettel és izgalommal, sok-sok újdonsággal készül a csapat. A szeszélyes időjárással is számolnak a szervezők, rossz idő esetén a Víztorony H2O galériájában kerül megrendezésre a vásár, ebben az esetben beléptetés és létszámellenőrzés mellett.

Kiállítók listája:

Anikás

arszi

BelleLelle – Magic Wraps / Varázskendők

Bőrület

Debreczeni Sajtműhely

Deerwood Design

DKT-Debreceni Környezetvédők Társasága

Exiter Diary

Faludi G

Holdviola – szappan és sokminden más.

Joy by Honey

JuditCs.Horváth

Judit Karászi

KATA – Handwoven shawls, scarves and fine textilesű

Kostyál Viktor

Magicherb

Maminvent

Tenger Cake

Természettár

UDSGN ékszerek

Zádor Kávé

WEALL