Gyerekrablás Debrecen

Demonstrációt szerveznének a Debrecenből külföldre szöktetett gyerekek hazahozataláért

Helyi hírek

Mint korábban megírtuk, Felföldi József, az ismert debreceni vállalkozó petíciót indított a debreceni édesanyjuktól elszakított kisgyerekekért. Az aláírásgyűjtés célja az, hogy a TEK hozza haza a kicsiket.

A petíciót már több mint 7 ezren írták alá, és olyan támogatók is csatlakoztak az ügyhöz, akik attól sem riadnak vissza, hogy nyomást gyakoroljanak az illetékesekre. Ha a megszólított politikusok, Pintér Sándor belügyminiszter és Varga Judit igazságügyi miniszter nem reagálnak érdemben a nekik küldött levelekre, és nem tesznek hathatós lépéseket, demonstráció lehet a következő lépés.

Felföldi József szerint, ha összejön a tízezer aláírás, az ügyészség elé terjesztik a petíciót.

Debreceni édesanya: “Lefogtak, és kiszakították karjaimból a gyermekeimet”

A különös rablás július 26-án történt egy debreceni élményparkban, ahol – a kamerafelvételek tanúsága szerint – az argentin édesapa gorillák segítségével szakította ki édesanyjuk kezei közül két közös gyermeküket, majd villámgyorsan külföldre vitte őket. A rendőrség egy napig körözte őket, majd azt közölték: nem történt bűncselekmény. Az édesanya szerint nagyonis történt. Az apa ezt természetesen máshogy látja.

Az argentin apa a gyermekeket Ibizára szöktette legális papírok nélkül, ugyanis a kisgyermekek minden irata az anyánál van.