Megérkezett a vihar Hajdú-Biharba – a fél országot már letarolta

Helyi hírek

Felhőszakadással és jégesővel söpör át egy hatalmas zivatargóc Magyarország fölött. A katasztrófavédelem arról tájékoztatott, estig már több mint 80 riasztást kaptak a viharkárok miatt.

A zivatarok elérték Hajdú-Bihar megyét is, az Időkép észlelői szerint már esik többek között Hajdúszoboszlón is, itt követhető radaron a mozgás.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga (másodfokú) riasztást adott ki megyénk több járására a zivatar és felhőszakadás veszélye miatt.

A viharok országszerte nagy pusztítást végeztek

Jégeső ma este a Pest megyei Abonyban!

Jégeső ma este a Pest megyei Abonyban!Videó: Czagányné Pusztai Ágnes / ViharVonal Viharvadász Csapat

Közzétette: Met Hír – 2020. augusztus 4., kedd

Gépjárművek állnak viharban kidőlt fák és leszakadt ágak mellett az 54-es főúton Bócsa határában 2020. augusztus 4-én. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) erre és a következő napra nagyobb mennyiségű csapadékra figyelmeztetett több megyében is. A felhőszakadás veszélye miatt Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Somogy és Tolna megyében másodfokú, míg Budapesten, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Veszprém és Zala megyében elsőfokú a veszélyjelzés. MTI/Ujvári Sándor
Viharban autókra dőlt fa Bócsán 2020. augusztus 4-én.
Gépjármű közlekedik heves záporban Soltvadkerten 2020. augusztus 4-én.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük