Letört ágak adtak sok munkát a megye tűzoltóinak

Helyi hírek

A szombat éjszakai vihar idő miatt vasárnap délelőtt több fához, faághoz riasztották a tűzoltókat Hajdú-Bihar megyébe. Vasárnap hajnalban egy eperfa ága meghasadt és egy telefonvezetékre borult Hajdúdorogon, az Újtelep utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Egy húsz méteres faág a járdára és a közútra szakadt vasárnap reggel. Veszélyeztette a gyalogos- és közúti forgalmat, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók eltávolították motoros láncfűrésszel. A debreceni Panoráma úton egy nagy fa akadályozta a közlekedést, ezért azt is eltávolították a debreceni tűzoltók.

Egy három méter mély kútba esett egy kutya Monostorpályiban, a Bocskai utcában. A kutyán a létavértesi önkormányzati tűzoltók segítettek dugólétrán keresztül, mentőkötéllel.

Lehasadt egy tizenkét méteres fa egyik oldalága a debreceni Kolónia utcában a közúti és a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A debreceni egység avatkozott be motoros láncfűrésszel.

Egy fa kidőlt és leszakított egy előtetőt, majd parkoló autóra esett a debreceni Honvéd utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel összevágták a fát.

Nyírlugos külterületén egy nagy fa megdőlt, emiatt vonultak a nyíradonyi hivatásos tűzoltók.

Vezetékre szakadt egy nagyméretű fa egyik ága Debrecenben, a Március 15 utcában, a debreceni tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel avatkoztak be.