“Polgármester úr, a Loki nem egy zsemle” – üzentek Papp Lászlónak

Helyi hírek Sport

Mint ismert, a közgyűlés megszavazta, hogy a DVSC szinte teljes egészében önkormányzati fenntartás alá kerüljön. Ellenzéki oldalról érkeztek kritikus hangok, Varga Zoltán sem rejtette véka alá ellenérzéseit.

Normális ember még egy zsemlét sem vesz meg anélkül, hogy nem tudja, az mennyibe is kerül, nemhogy egy komplett focicsapatot!

Papp László, Debrecen fideszes polgármestere állítólag úgy vette meg a város pénzén, azaz közpénzen a Lokit, és ezzel a prognosztizálható, éves, többmilliárdos veszteséget, hogy állítólag – ÁLLÍTÓLAG! – nem tudja, mennyibe is fog az KERÜLNI!

– írja közösségi oldalán a DK-s országgyűlési képviselő.

Varga szerint ebből egy rossz, és egy még rosszabb tény következhet:

1.) Debrecen polgármestere valójában rég tudja a Loki árát, csak eltagadja. Talán úgy gondolja, senkinek semmi köze hozzá, mennyi közpénzt ver el a város költségvetéséből.
2.) Papp László úgy írt alá biankó csekket, hogy a Loki kajánul a kezét dörzsölő volt tulajdonosa, akkora összeget ír majd rá, amennyit nem szégyell!

Tudjuk, hogy Debrecen városának jelentős részesedés van a Szima család kaszinókoncessziójában.
Azt azonban mély titok övezi, hogy mekkora értéke is van a reszvenypakettnek, mint ahogy azt sem kötik a debreceniek orrára, hogy az ebből keletkező nyereség mekkora, és az hova tűnt.

Varga Zoltán azt kéri, hogy minden ezzel kapcsolatos adatot haladéktalanul hozzon nyilvánosságra a polgármester.

POLGÁRMESTER ÚR! LOKI NEM EGY ZSEMLE!Normális ember még egy zsemlét sem vesz meg anélkül, hogy nem tudja, az mennyibe…

Közzétette: Varga Zoltán DK – 2020. július 2., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük