A debreceni Mándi László lett a Momentum választmányi elnöke

Helyi hírek
Fekete-Győr András, a Momentum újraválasztott elnöke Orosz Anna elnökségi tagot nevezte ki a párt alelnökének a következő két évre, a választmányi elnök a debreceni Mándi László lett – írja közleményében a párt.

Fekete-Győr András elmondta:
Orosz Anna számomra nagyon fontos harcos- és bajtárs. 2017 januárjában kéz a kézben ugrottunk fejest a nyilvánosságba, amikor is együtt képviseltük interjúról-interjúra, fórumról-fórumra, pultról-pultra a NOlimpia és a politikai korszakváltás ügyét. Az elmúlt 30 év egyik felejthetetlen demokratikus kezdeményezésében volt az Anna végig mellettem, és most arra kértem őt, hogy a pártállami korrupt rezsim legyőzésében is maradjon mellettem. Immáron alelnökként.
 Orosz Anna elmondta:
Töretlenül hiszünk abban, hogy igenis meg lehet haladni a szekértáborharcokat, a magyar emberek szükségtelen és mérgező megosztását. Hiszünk abban, hogy ehhez véget kell vetnünk a NER romboló gépezetének és egy új politikai korszak alapjait kell letennünk, amely képes hitelesen és keményen küzdeni egy igazságos és szolidáris társadalomért, ahol a kitartó munka és a tisztesség, nem pedig a gátlástalan hatalomvágy visz előre.”
Fekete-Győr emellett a Momentum Választmányának élére Mándi Lászlót, a Momentum elnökségi tagját, debreceni önkormányzati képviselőjét nevezte ki.
„Mándi László a Fidesz egyik fellegvárában, Debrecenben szervezte meg és vezette az új politikai generációt. Vezetése alatt a Momentum Debrecen egyetlen aktív és ütőképes ellenzéki közösségévé vált, ami egyúttal a Fidesz egyetlen alternatívája is helyben. Feladata, hogy az egyik legfideszesebb megyében szerzett emberi és politikai tapasztalataival a kistelepülések világa köré húzott narancssárga falon áttörjön a Momentum”
– mondta Fekete-Győr András.