A debreceni Honvéd Középiskola diákja is volt a gyulai késelő

Helyi hírek

Mint ismert, egy embert megölt, barátját pedig megsebesítette az a 18 éves fiú, aki az érettségijét ünnepelte Gyulán vasárnapra virradóra. A gyilkos tizenéves először a Debreceni Honvéd Középiskolába járt, majd a békéscsabai rendészeti iskolában folytatta tanulmányait. Ezen az úton akart volna továbbtanulni is.

Vasárnap hajnalban barátjával hazafelé tartva összetalálkoztak egy 27 éves fiatalemberrel, akit a frissen végzett diák halálra késelt, majd barátját is megvágta.

Az RTL Klubnak nyilatkozott a gyilkos egyik volt osztálytársa. A lány azt mondta, a fiú tisztában volt mentális problémáival.

Úgy tudom, hogy rendőrnek ment volna tovább, de nem volt benne biztos, hogy felvették volna, ugye a pszichológiai teszten egy ilyen ember nem tud átmenni”

– mesélte a lány.

“Tényleg jófejnek tartottuk, mindenkivel kijött, aztán nem tudom, 11.-ben vagy 12.-ben minden megváltozott, így elment az esze”

– emlékezett vissza az osztálytárs, hozzátéve, a kollégiumban is voltak ügyei, egyszer például dezodor segítségével gyújtotta fel a padlót az épületben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük