Régi fotókat vár a nagyerdei strand, nyerni is lehet!

Helyi hírek

Ha van a legendás nagyerdei strandon készült fotód vagy videód, küldd el nekünk a strand@debrecen.hu e-mail címre. Most 10 alkalmas bérletet kaphatsz érte! A sorsolás után – ha szerencsés vagy – már csobbanhatsz is.

MILYEN KÉPEKET LEHET BEKÜLDENI?

Olyan képeket várnak, amelyek visszaidézik a régi nagyerdei strand hangulatát. Cserébe ezekért a képekért 10 alkalmas strandbérleteket sorsolnak ki az új Aquaticum Debrecen Strandra.

Szeretnénk archiválni ezeket a pillanatokat, hogy az új Aquaticum Debrecen Strandon egy különleges retró kiállítással emlékezzünk vissza az elmúlt évek hangulatára. Ha te is bírod a retrót és szívesen megmutatnád a kicsiknek, hogy milyen vagány volt régen a hullámverés és milyen nagy szám volt, ha a haverodnak sikerült belesnie a női napozóba, vagy hogy mennyire imádtátok a lángost sörrel a forró betonon, akkor küldd el nekünk egy ilyen emléked. A képeket digitálisan, a strand@debrecen.hu e-mail címre várjuk, de ha van egy igazán régi előhívott képed, azt be is scannelheted: igazi kincs manapság egy ilyen emlék.

– írják a szervezők.

Friss fotókon a megújuló debreceni strand

METTŐL MEDDIG KÜLDHETEM BE A RÉGI STRANDON KÉSZÜLT KÉPEIM?

Az egykori nagyerdei strandon készült fotódat vagy videódat 2020. május 20. és június 1. között várják a strand@debrecen.hu e-mail címre.

MIT NYERHETEK, HA BEKÜLDÖM EGY EMLÉKEM?

Összesen 3 darab 10 alkalmas strandbérletet sorsolnak ki az új Aquaticum Debrecen Strandra.

A bérletek felhasználási szabályzatát itt olvashatod.

HOL ÉS HOGYAN JÁTSZHATOK?

A képeket küldd el a strand@debrecen.hu e-mail címre június 1., hétfő este 23.59-ig. Ezt követően nincs más dolgod, minthogy vársz június 5-ig. Ezen a napon töltjük fel a beküldött képeket egy fotóalbumba a Debrecen városa Facebook-oldalra, ahol megnézheted az összes beküldött emléket.

Ezt követően – ha te vagy a szerencsés nyertes – legkésőbb június 14-ig értesítést fogsz kapni arra az e-mail címre, amelyről küldted a nyertes fotód. Ebben az e-mailben fog szerepelni, hogy mikor veheted át a 10 alkalmas bérleted az új Aquaticum Debrecen Strandra.

HONNAN TUDOM, HOGY NYERTEM?

Június 14-ig mindenképpen elküldik a nyerteseknek az erről szóló visszaigazoló e-mailt, melyben a strandbérlet átadásával kapcsolatos minden információt megtalálsz majd.

HOGYAN ÉS HOL VEHETEM ÁT A 10 ALKALMAS STRANDBÉRLETET?

A nyereményt a strand hivatalos megnyitóján, ünnepélyes keretek között veheted át. A strandbérlet átvételének részleteiről e-mailben értesítik a nyertest legkésőbb június 14-ig.  Azt az e-mail fiókodat figyeld, amelyről beküldted az egykori nagyerdei strandon készült fotód.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Az “A mi strandunk!” felhívással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állnak rendelkezésre:
Telefonszám: +3620/265-6220 (Hétköznapokon 08:00 és 16:00 között)
E-mail: strand@debrecen.hu (Előfordulhat, hogy e-mailben nem tudnak azonnal válaszolni, ezért türelmeteket kérik.)
Közösségi média: DEBRECEN VÁROSA FACEBOOK OLDALA

A Facebook nyereményjáték részletes leírása és szabályzata itt olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük