Idén sem múlik el a nyár Zootábor nélkül

Helyi hírek

Mint arról már korábban hírt adtunk, a Nagyerdei Kultúrpark állatkertje május 4-től újra kinyithatott. A debreceni állatkert most arról tájékoztatja a nagyközönséget, hogy a nyári szünet kitörésével idén is egyedülálló programmal várják az általános iskolásokat az idén 33. alkalommal megrendezésre kerülő zoológiai szaktáborok keretében.

A „kicsengetés” után az egész nyáron át tartó, napi háromszori étkezést biztosító és angol nyelven is elérhető állatkerti élménytáborokban a táborozók szakképzett zoopedagógusok és állatgondozók útmutatásával beleshetnek az állatkerti mindennapok kulisszái mögé, ahol életre szóló kalandokkal gazdagodhatnak. Megismerkedhetnek az egzotikus állatok viselkedésével és zárt tartási gondozásával, valamint a növénykert botanikai különlegességeivel. Részt vehetnek többek között a zsiráfok etetésében, sétálhatnak a pingvinfiókával és élvezhetik a gyűrűsfarkú makik társaságát is. 

A tábor további exkluzív programelemeként a Vidámpark játékgépei gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról, hogy a Nagyerdő szívében eltöltött tábori hetek igazán önfeledtek és emlékezetesek lehessenek.

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel az intézmény külön óvintézkedésekkel gondoskodik a biztonságos élményszerzésről, így többek között: csak orvosi igazolással rendelkező, egészséges gyerekeket tudnak fogadni, az idei évben turnusonként legfeljebb 20 főt, továbbá a tábori étkeztetést is fokozott elővigyázatossággal, védőfelszerelés használata mellett bonyolítják majd le.

Az állatkerti tábor díja a tavalyi évhez képest változatlanul 34.500 Ft/fő/turnus, az 5%-os testvérkedvezmény pedig idén is érvényes. További részletek és jelentkezés a www.zoodebrecen.hu/zootabor oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.