A gazdátlan állatokról se feledkezzünk meg, Debrecenben így segíthetünk

Helyi hírek

A debreceni állatmenhelyen a járvány miatt szünetel a sétáltatás, nem tudnak látogatókat fogadni. Adományokat viszont annál inkább vihetünk a gazdikereső négylábúaknak, a csomagokat a kaputól nem messze lévő adománypontra lehet letenni.

Az adományaitokat nagyon köszönjük, a kaputól nem messze lévő adománypontra tudjátok letenni, de kérjük NE gyertek tovább! A sétáltatás visszavonásig szünetel, NEM tudunk látogatókat fogadni, a kapu is zárva lesz. Ez mindenki egészsége és biztonsága érdekében történik, legyetek felelősségteljesek és maradjatok otthon!

– olvasható egy korábbi bejegyzésben.

Amire jelenleg a legnagyobb szükségük van:  macskaalom, speciális táp (hypoallergen, baromfimentes, sensitive), alutasakos macskakaja, kölyökkonzerv.

Útvonalterv:

A 4-es főúton haladunk Hajdúszoboszló irányába egészen addig, amíg tábla nem jelzi, hogy letérhetünk jobbra a Határ útra. Ha lefordultunk, akkor néhány méter múlva egy körforgalom következik, amiből a Hajdúszovàti kijàrónàl hajtunk ki. Utána az első lehetőségnél fordulunk balra, majd egyből egy újabb balos kanyar következik egy zsàkutca táblánál. Azt az utat végig követjük, majd az út végén jobbra fordulunk, és onnan kb. 300 m múlva látható a menhely.

https://www.facebook.com/DebreceniKutyahaz/photos/a.391543917551364/2775847489120983/?type=3&theater