Bezár a Kölcsey Központ, elmaradnak a Főnix rendezvényei

Helyi hírek Kultúra

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. a következő intézkedéseket hozta a mai nappal (03.16.) a kormány és a debreceni önkormányzat járványügyi utasításaival összhangban:

a Kölcsey Központ visszavonásig bezárja kapuit a közönség előtt, így ennek értelmében a Bényi Árpád-terem kiállítása sem látogatható!

a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által 2020. május 31-ig tervezett eseményeket a szervező lemondja, így például a virágvasárnapi körmenetet, a Nagyerdőn tervezett Majálist, továbbá a gyereknapi programsorozatot sem tartjuk meg!

a Debreceni Tavaszi Fesztivál programjaira, illetve más rendezvényekre a már megvásárolt belépőket továbbra is a jegyvásárlás helyszínén vissza lehet váltani. A Kölcsey Központ jegypénztárában történő visszaváltás esetén – amely a szokásos nyitvatartási idejében üzemel – egyszerre kizárólag egy fő tartózkodhat! További kérdés esetén az 06-52-518-400 telefonszámon készséggel adunk tájékoztatást!

Az online úton megvett jegyeket pedig az Interticket Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. váltja vissza. Ügyfélszolgálati elérhetőségek: interticket@interticket.hu, Telefonszám: +3612660000

A mai nappal (03.16.) hatályba lépett intézkedések visszavonásig érvényesek.