Jótékonysági korcsolyázás lesz a Nagyerdőn, várják az adományokat

Helyi hírek

Jégkorcsolya napot rendez február 18-án, kedden a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete. A jótékonysági eseményen arra hívják fel a figyelmet, hogy nem csak karácsonykor, hanem az év bármely időszakában fontos a rászorulók megsegítése.
Élmény és segítség – nemcsak a kikapcsolódás, az önfeledt korcsolyázás lesz a lényeg kedden este a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterénél felállított jégpályán, hanem a segítségnyújtás, az adakozás is szerepet kap.
A Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete által szervezett jótékonysági jégkorcsolya napon tartós élelmiszert gyűjtenek a rászorulóknak. A belépés mindenki számára ingyenes, azonban ehhez legalább egy tartós élelmiszert le kell adni. Az adományt rászoruló családok részére juttatják majd el a szervezők.

Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet: az év minden időszakában fontos a segítségnyújtás, hiszen nem csak karácsonykor igénylik a rászoruló emberek a segítséget. Ennek érdekében az eseményen az egyetem polgárai és a Debreceni Egyetem Atlétikai Club szakosztályai mellett a debreceni lakosok is adományozhatnak a nehéz körülmények között élő debreceni családok javára

– tájékoztatott Pöszmet Tibor, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetének ügyintézője.

A szervezők február 18-án, kedden a DH Szerviz által támogatott ingyenes esemény ideje alatt, azaz 18 és 21 óra között várják az élelmiszercsomagokat a jégpálya mellett felállított gyűjtőpontnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük