Nagyerdei Strand Debrecen

Friss videó: így halad a Nagyerdei Strand felújítása

Helyi hírek

Májusban nyitja meg kapuit a látogatók előtt az új Aquaticum Debrecen Strand.

A fejlesztés után a nagyerdei strand teljes vízfelülete több mint 2000 négyzetméterrel nő, a korábbi 3600 négyzetméterről csaknem 5700 négyzetméterre változik.

A munkálatokról látványos videót osztott meg a cseh Frajt s.r.o. cég. Ez a vállalat készíti a központi épület különleges üvegeit.

https://www.youtube.com/watch?v=yJGzkr-D8p0&feature=emb_title

A nagyerdei strandon 15 medence épül, amely korosztályok szerint nyújt élményt az egészen kicsi gyermekektől az idősebbekig minden látogatónak.

A modern strand jegy- és bérlet árait úgy határozta meg az üzemeltető Debreceni Gyógyfürdő Kft, hogy a lehető legnagyobb kedvezményt biztosítsa a debreceni fürdőzők számára.

Jegyárak

Az Aquaticum Debrecen Strand összes szolgáltatását, tehát a medencék mellett az összes élményelemet egy jeggyel használhatják a látogatók, nem kell például a csúszdáért külön fizetni, mint más magyarországi strandon. Belépéskor a fürdőzők speciális karórát igényelhetnek, amelyre tetszőleges összeget tölthetnek fel, hogy azzal a strand éttermeiben, büféiben fizethessenek. A fel nem használt összeget pedig kilépéskor visszakaphatják. A strandról át lehet menni az Élményfürdőbe is, de azért külön kell  fizetni.

A felnőttek 3700 forintért léphetnek be a strand teljes területére, a diákok és a nyugdíjasok kedvezményes 3100 forintért. 3 év alatt pedig csak egy regisztrációs díjat, 100 forintot kell fizetni, ezért az összegért egy karszalagot kap a kisgyermek, amelyen fel lesznek tüntetve az adatai, baj esetére. Ezen túl számos jegytípussal készül a strand, lesz úszójegy, délutáni jegy, családi jegy.

A strand Debrecen kártyával olcsóbban vehető igénybe, részletek itt.