Debrecenben jótékonykodtak a válogatott gyorskorcsolyázók

Helyi hírek

Jászapáti Petra és a 2018-as téli gyorskorcsolya olimpián aranyérmet szerző Liu Shaoang és Knoch Viktor 2019 decemberében több debreceni iskolába is ellátogattak. A céljuk az volt, hogy népszerűsítsék a Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa Bajnokságot, amit 2020. január 24. és 26. között rendeznek meg Debrecenben.

Olimpikonjaink elkötelezetten segítettek a 2019-es adománygyűjtésben: 

decemberben az „Add tovább!” házikóba 33 ajándékokkal teli kék vödröt vittek, amelyeket a verseny elővételes jegyértékesítése során befolyt összegből vásároltak meg.

Január 21-én, kedden a debreceni EB jegyeladásai során minden megvásárolt belépő árából 100 forintot ajánlottak fel, és az így összegyűlt összegből töltötték meg tartós élelmiszerekkel a vödröket.

A sajtóeseményen a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Gyorskorcsolya ágazati sportigazgatója 44 kék vödröt adott át a Debreceni Karitatív Testület részére. 

A Tesco 10 darab korcsolyát adományozott a Testület részére, melyeket a Debreceni és Nyírségi Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ Békés úti lakásotthonában lakó gyermekek részére ad át a Testület. A Sportcentrum 5 alkalmas belépővel járult hozzá, hogy az állami gondoskodásban élő gyerekek többször is eljuthassanak a Jégcsarnokba.

– Debreceni Karitatív Testület –

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.