Szegény, Debrecen környéki gyerekeket várnak egy jó pizzára, karácsonyi ételosztás is lesz

Helyi hírek

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete karácsony időszakában sem szeretne megfeledkezni a nehéz sorsú emberekről. Az egyesület közleményében azt írja,

december 19.-én délelőtt Hajdúhadházon közel kétszáz, nagy részben hátrányos helyzetű óvodást vendégelünk meg pizzával, és más finomságokkal. 

Ugyanaznap délután Debrecenben a Hotel Aranybikába mintegy 200 gyermeket hívunk meg a II. Jótékonysági pizzapartyra. 

A jótékonysági eseményre debreceni, vagy a városhoz közeli településeken lakó szegény családok 14 év alatti gyermekeit várják műsorral, természetesen pizzával és meglepetés ajándékkal. 

Karácsony másnapján pedig ételosztást szerveznek a Petőfi térre a városban élő szegények részére, a gyerekkel érkezők ajándékot is kapnak.

Kérünk minden honfitársunkat, – ha erre lehetősége van – akár anyagi támogatással, de akár meleg ruhaneművel, tartós élelmiszerrel, bejglivel, süteménnyel, gyermekjátékokkal, könyvekkel, járuljon hozzá a felnőttek és gyermekek öröméhez. Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk pár boldog órát. 

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig 9 és 16 óra között az alábbi telefonszámon jelezheti: 52/ 476 405. Mobil: 20 460 32 53 vagy 30 9841 963 / mobilon a hét bármely napján elérhetőek vagyunk./

Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma: Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802 . A közleménybe kérjük beírni: “karácsony 2019 “

Meggyőződésünk, hogy egy jó és nemes ügyben kérjük a támogatást. Bízunk abban,  közösen több száz magyar embernek segíthetünk abban, hogy ők is érezzék a szeretet melegségét, emberségét.

– üzenik a szervezők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.