Megvan a Debreceni Nemzetközi Iskola új igazgatója

Helyi hírek

A debreceni közgyűlés döntése értelmében a Debreceni Nemzetközi Iskola új igazgatója 2019. december 1-től Trina Arsenault, az iskola általános iskolai programjának (PYP) vezetője lesz. Trina Arsenault az iskola működésének megkezdése előtt csatlakozott a Debreceni Nemzetközi Iskola csapatához és részt vett az iskola fejlesztésében valamint a szakmai, oktatási program kialakításában. Trina Arsenault 22 éve dolgozik nemzetközi környezetben tanárként és oktatási vezetőként. Japánban, az Egyesült Államokban, Kuvaitban, Kanadában és Svájcban is tanított. A Nemzetközi Iskolák Tanácsának vezető munkatársaként komoly tapasztalatokat szerzett a nemzetközi oktatási intézmények működtetése terén.

Három hónappal a tanévkezdés után távozik a Debreceni Nemzetközi Iskola igazgatója

Az iskola szakmai programja és IB akkreditációja az eredeti terveknek megfelelően halad, az új igazgató teljes körűen elkötelezett az iskola kialakult szellemisége, oktatási programja és a megkezdett munka folytatása iránt. A diáklétszám folyamatos növekedése mellett megkezdődött a konzultáció a következő tanévre vonatkozóan a leendő diákokkal és szüleikkel.

A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a továbbiakban is minden segítséget, támogatást megad az iskola sikeres működéséhez.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata köszönetét fejezi Öreg Jánosnak a Debreceni Nemzetközi Iskola érdekében az elmúlt 3 évben végzett munkájáért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.