Buszok-mercedes-debrecen

Pályafelújítás miatt terelőútvonalon közlekedik több debreceni buszjárat

Helyi hírek

A Vámospércsi út, fordulónál lévő vasúti átjárót pályafelújítási munkák miatt teljes szélességében lezárják 2019. november 9-én, szombaton reggel 7 órától előreláthatólag november 11-én, hétfőn 16 óráig. Ebben az időszakban a 23Y-os, 45-ös, 91Y-os, 125-ös és 125Y-os járataink terelőútvonalon közlekednek.

23Y-os és 45-ös autóbuszok

A Vámospércsi út, forduló irányába a Kérész utca megállóhelyet elhagyva a 48. sz. főúton található Vámospércsi út megállóhelyen állnak meg, az autóbuszokról a leszállás itt lehetséges. Ezt követően az autóbuszok a Kéknyelű utca elnevezésű megállóhelynél visszafordulnak, majd tovább haladnak a Veres Péter utca irányában lévő, a 48. sz. főúton található Vámospércsi út megállóhelyig. Felszállás az autóbuszokra itt lehetséges, vissza irányban az autóbuszok eredeti útvonalon folytatják útjukat.

 

91Y-os, 125-ös és 125Y-os autóbuszok

A Vámospércsi út, forduló irányába a Kérész utca megállóhelyet elhagyva a 48. sz. főúton található Vámospércsi út megállóhelyen állnak meg. Ezt követően az autóbuszok a Kéknyelű utca elnevezésű megállóhelynél visszafordulnak, majd tovább haladnak a Veres Péter utca irányában lévő, a 48. sz. főúton található Vámospércsi út megállóhelyig, vissza irányban az autóbuszok eredeti útvonalon folytatják útjukat.