Még lehet jelentkezni a debreceni elitiskola ösztöndíjprogramjára

Helyi hírek

Október 31-ig lehet jelentkezni a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj-programjára. A sikeres pályázat eredményeként azok a tehetséges debreceni diákok is felvételt nyerhetnek, akiknek anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé.

A Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj-programja október elsejétől elérhető a debrecen.hu oldalon. Az iskola vezetésége várja azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik szeretnének egy nemzetközileg több évtizede elfogadott és elismert oktatási rendszerben tanulni.

Az ösztöndíjprogram célja, hogy lehetőséget teremtsen az International School of Debrecen képzési programjaiban való részvételre azon tehetséges, legalább 10 éves debreceni diákok számára, akiknek anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé.

A frissen átadott debreceni magániskolába íratta gyerekét Debrecen polgármestere

A pályázati adatlapot és annak mellékleteit Debrecen Megyei Jogú Város Jegyzőjének címezve, egy példányban lehet benyújtani, postai úton Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Intézményfelügyeleti Osztálya címére (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.), vagy személyesen, zárt borítékban ugyanezen cím I. emelet 106. irodában. A borítékon kérjük tüntessék fel a „Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj pályázat” megjelölést.

A pályázat részletes kiírása és a jelentkezési lap elérhető ezen a linken.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban telefonon információ kérhető: 

  • technikai kérdésekben az 52/517-859 telefonszámon, illetve 
  • szakmai kérdésekben az osztondij@isd.debrecen.hu vagy +3630/7937586 telefonszámon.