Papp László elmondta győzelmi beszédét

Helyi hírek

Az elmúlt öt esztendő “komoly, megfeszített munkájának” tulajdonítja a sikert Papp László, Debrecen újraválasztott polgármestere, aki fontos célnak nevezte, hogy tovább erősödjön a hajdú-bihari megyeszékhely gazdasága.

Papp László úgy fogalmazott: “újabb átütő győzelem született, 1998-tól ez a hatodik teljes felhatalmazású győzelem Debrecen esetében”, arra utalva, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség képviselőjelöltjei ezúttal is minden egyéni választókerületben győztek.

Papp László szerint eredményes volt a 2016-ben elindított Új Főnix-terv, amely “gazdaságfejlesztési alapú városfejlesztési stratégia”.

Debrecenben az elmúlt öt esztendőben több mint 6200 új munkahely jött létre, 600 milliárd forintot meghaladó működő tőke érkezett a városba, ami megalapozza Debrecen gazdasági stabilitását és fejlődését.

Debrecen újraválasztott polgármestere szerint a növekvő bevételek lehetővé teszik, a város regionális szerepkörének erősítését.

A következő öt év fontos céljának nevezte, hogy Debrecen gazdasága tovább erősödjön, és fenntartsák azt a folyamatot, hogy “innen a fiatalok már nem elvándorolnak tőlünk nyugatabbra, hanem inkább idejönnek már tanulni is, aztán dolgozni is, ami egy növekvő város képét vetíti előre”.

Közös munkánk alapelve: jobbá tenni a debreceniek életét, hogy mindannyian érezzük: a város munkát, megélhetést és biztonságot nyújt. A következő öt évben is ezért dolgozunk. Köszönjük a bizalmat!

Közzétette: Papp László – 2019. október 13., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.