Megverte felesége új partnerét – ez lett a jutalma

Helyi hírek

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki külön élő házastársa új barátjára támadt és őt ököllel megverte.

A vádlott 2018 augusztusától kezdődően külön élt házastársától, aki ezt követően élettársi kapcsolatot létesített a Nádudvaron élő sértettel. A vádlott nem tudta elfogadni külön élő felesége új kapcsolatát.

2019. június 5-én az esti órákban a gyalogosan haladó vádlott Nádudvaron az egyik utcán parkoló gépkocsiban felismerte az asszony új barátját, ezért odament az autóhoz, kinyitotta a jobb oldali első ajtót, majd bemászott az utastérbe. A vádlott ezt követően bosszúból a sértett arcát ököllel többször megütötte és a nyakát megszorította.

A sértett a vádlott bántalmazása következtében az arcán, a nyakán 8 napon belül gyógyuló többszörös zúzódásos sérüléseket szenvedett. Tekintettel a sérült testtájékokra és az elkövetés módjára, intenzitására, fennállt a reális lehetősége 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülés bekövetkezésének.

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon. A vádiratban a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.