Kikelt magából a soroksári futó nő édesanyja

Helyi hírek Ország

Képtelen feldolgozni a tragédiát a soroksári futó nő édesanyja, aki azt kívánja lánya gyilkosának, hogy rákban haljon meg.

A soroksári futó nő gyilkossági ügyének tárgyalása tegnap kezdődött a Fővárosi Törvényszéken. A vádlott, R. Szilveszter a bíróságon flegmán válaszolgatott a kérdésekre, sőt, néha el is mosolyodott.

Az áldozat édesanyja, Gyurik Sándorné megtörve, a könnyeivel küszködve és remegve hallgatta az eseményeket.

A Borsnak a gyászoló édesanya elmondta, hogy minden tárgyaláson részt szeretne venni, sőt, azt akarja, hogy a gyilkos nézzen a szemébe és mondja el, miért végzett lányával. A tragédia ugyanis az egész családot szörnyű csapásként érte.

Már akkor is szörnyű érzés fogott el, amikor fényképeket mutattak róla korábban. Azt kívánom, ugyanúgy rákos betegségben végezze, ahogy Szita Bence gyilkosai is nemrégiben. Remélem, utoléri a sorsa

– kezdte Gyurik Sándorné, majd hozzátette:

Senkinek nem kívántam rosszat, de ez az ember az egész családunkat tönkretette. Nincs több gyermekünk, egyedül maradtunk öreg korunkra. Nem csak a lányunkat gyilkolta meg, minket is megölt. Kérni fogom, hogy nézzen a szemembe és mondja el, miért végzett Krisztivel.

A rendőrség öt évig hiába kereste Krisztina gyilkosát, végül tavaly szeptemberben áttörés történt az ügyben: akkor vizsgálták meg R. Szilveszter DNS-ét. Vélhetően azért nem került sokáig a hatóság látókörébe, mert a férfi a gyilkosság után nem sokkal rács mögé került betörés és lopás miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.