Szexvideó került elő Budaörs polgármesteréről

Helyi hírek Ország

Titokban rögzített szexvideóval támadják Budaörs polgármesterét, írja a 24.hu, a portál egy képet is közöl, amit a budaörsi postaládákba dobtak be szombaton. Ezen az áll, hogy:

Tisztelt Választópolgár! Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját.

Illetve egy internetes hivatkozás, link szerepel rajta, valamint egy QR-kód, ami szintén a videóra, vagyis egy pornóoldalra visz. Látható még rajta Wittinghoff Tamás arcképe és egy 18-as karika is.

A 12 perces, titokban rögzített videó címe arra utal, hogy azon egy magyar politikus és egy prostituált együttléte látható. Wittinghoff a lapnak azt mondta,

tudott a felvételről, és annak közzétételét zsarolások előzték meg.

Hozzátette, hogy „politikai ellenfeleivel szemben” ő semmilyen törvénytelenséget nem követett el, az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény.

A videót 16 hónapja tették közzé a portál szerint, azon 2400 megtekintés volt, de a kampányban kezdték el szórólapon hirdetni. A 24.hu egyik olvasója szerint postaládájában egy Fidesz-szórólappal együtt találta meg a papírt, ami természetesen véletlen egybeesés is lehet.

 

Wittinghoff 1991 óta vezeti Budaörsöt, korábban az SZDSZ színeiben, az októberi választáson a Budaörs Fejlődéséért Egyesület jelöltjeként indul újra a polgármesteri címért. A polgármester korábban interjút is adott a 24.hu-nak, amiben többek között azt mondta:

a lehető leggyalázatosabb támadásokra készülök, és fel is vagyok rájuk készülve, túl fogom élni őket. Abban külön bízom, hogy a választópolgárok az alapján döntenek, amit az utóbbi néhány évtizedben tapasztaltak akár tőlünk, akár a riválisaink részéről.