Halász János, Fidesz

Halász János: az ellenzéki polgármesterek bevándorlókat telepítenének mindenhová – videó

Helyi hírek

Félelemre alapozza kampányát Debrecen egykori alpolgármestere.

Az októberi önkormányzati választásnak azért is különösen nagy a tétje, mert az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a bevándorlókat – jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János a teljes ellenzéket bevándorláspártinak nevezte, úgy fogalmazott: Gyurcsányékkal az élen itthon és Brüsszelben is kiszolgálják a bevándorláspárti erőket.

A magyar emberek akaratával szembemenve lebontanák a kerítést, kiiktatnák a magyar határvédelmet, elfogadnák a betelepítési kvótát, és rábólintanának arra, hogy a magyar városokba is szétosszanak migránsokat

– mondta a frakciószóvivő, aki szerint mindezt az ellenzék polgármestereivel hajtanák végre.

Hozzátette:

ez Európa számos országában már megtörtént, a bevándorláspárti polgármesterek “önként szabadították rá” saját településeikre a migránsokat, nem törődve a helyi lakosok nyugalmával és biztonságával.

A bevándorláspárti ellenzék polgármesterjelöltjei is ezt tennék Magyarországon: a fővárosban Karácsony Gergely, Szegeden Botka László, Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter, továbbá Szombathely, Pécs, Salgótarján és a többi város ellenzéki polgármesterjelöltjei is betelepítenék a migránsokat – mondta Halász János, hangsúlyozva: “október 13-án erről is döntünk”.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.