Eltiltva is gépjárművet vezetett, távmeghallgatás után született meg az ítélet

Helyi hírek

A Debreceni Járásbíróság távmeghallgató tárgyalóját kapcsolták össze a helyi rendőrkapitányság távmeghallgató helyiségével 2019. szeptember 17-én, amely során a bírósági titkár egy szabálysértési őrizetbe vett férfi ügyében döntött. A 32 éves férfi 2019. szeptember 16-án 10 óra 45 perc körül Debrecen, Kishegyesi úton közlekedett gépjárművével, amikor őt a rendőrök egy összehangolt közúti ellenőrzés keretében megállították és igazoltatták. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Debreceni Járásbíróság 2019. június 14-én minden engedélyhez kötött jármű vezetésétől 10 hónapra, majd 2019. augusztus 15-én egy újabb vele szemben indult eljárásban további 1 évre jogerősen eltiltotta.

A járásbíróság a távmeghallgatás keretében meghozott jogerős végzésében a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt 180 óra közérdekű munka büntetést szabott ki a férfival szemben, valamint további 1 évre eltiltotta a közúti járművezetéstől is.

2019 szeptemberében eddig ezen kívül több mint 10 szabálysértési ügyben alkalmazta ezt a technikát a Debreceni Járásbíróság, ahol a megyében elkövetett valamennyi szabálysértési ügyet tárgyalják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük