Történeti séták a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban

Helyi hírek

Idén az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja is csatlakozik az épített, régészeti és természeti örökségünk bemutatását elősegítő kezdeményezéshez, amely ezúttal a szórakozás és szórakoztatás tereire igyekszik irányítani a nagyközönség figyelmét.

Az intézmény két történetiség-központú, ingyenes szakvezetéssel is készül a szeptember 21-i és 22-i hétvégére. Szombaton az állatkert történetével és építészeti érdekességeivel, vasárnap pedig a jövőre 60 éves vidámpark ipartörténeti remekműveivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A körülbelül egyórás sétán hiteles, szakértői forrás által, valamint izgalmas anekdotákon keresztül bontakozik majd ki Debrecen egyik meghatározó kulturális- és szórakoztatóintézményének velünk élő múltja.

A kezdeményezés értelmében mindkét szakvezetés ingyenesen vehető igénybe, azonban 30 fős maximális létszámhoz, valamint előzetes, online jelentkezéshez kötött, amely az alább linkelt űrlap kitöltésével lehetséges; a regisztráció határideje szeptember 20. (péntek) 12:00. A későbbi érdeklődők számára azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy az intézmény a tapasztalatok és visszajelzések függvényében a szakvezetések rendszeresítését tervezi.

Jelentkezés a szombati, állatkerti sétára: http://bit.ly/KON0921

Jelentkezés a vasárnapi, vidámparki sétára: http://bit.ly/KON0922

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.