Itt az újabb debreceni polgármesterjelölt, a Civil Fórum is bemutatta emberét

Helyi hírek

Rigó István 34 éves vállalkozót indítja polgármesterjelöltként az októberi önkormányzati választáson a Civil Fórim Debrecen Egyesület – jelentette be a szervezet elnöke pénteken a képviselőjelölteket is bemutató sajtótájékoztatón.

Gondola Zsolt Zoárd a debreceni Déri Múzeum előtt elmondta: jelöltjeik “a pártokban csalódott, de a városért felelősséget érző személyeket kívánják képviselni” az önkormányzatban.

Legfontosabb céljuknak nevezte, hogy Debrecenben a politikai pártok mellett legyen egy önálló civil erő, amely bebizonyíthatja, hogy a civilek is képesek egy várost irányítani.

Gondola Zsolt Zoárd szerint egyesületük jó eséllyel indul a választáson. Jelöltjeik között sok a fiatal és a nő – emelte ki. “Valódi megmérettetésre”, ezért Debrecen mind a 23 egyéni választókerületében önálló jelöltet indítanak

– jelentette be.

Rigó István polgármesterjelölt hozzátette: elkészült a Csak Debrecen! című programjuk, amelyet részleteiben később mutatnak be. Annyit elmondott, szeretnék, ha a város gazdagodásából a debreceniek minél jobban részesülnének. Tervezik egyebek mellett

a helyi parkolási díjak csökkentését, a tömegközlekedés javítását, az utak fejlesztését és a város tisztábbá tételét

– sorolta.

A Civil Fórum Debrecen Egyesület polgármesterjelöltjének az eddigi bejelentések szerint a Fidesz-KDNP, a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás, valamint a Jobbik-Momentum-LMP jelöltjével kell megküzdenie októberben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.