Ingyen wifivel kedveskedik látogatóinak a debreceni állatkert

Helyi hírek

A Debreceni Állatkert és Vidámpark augusztus 10-től az országban elsőként kínál előzetes bejelentkezés nélküli, angol nyelvű állatkerti szakvezetést az idegennyelvű vendégeik számára. Most az intézmény további bővítette a látogatóinak nyújtott kényelmi szolgáltatásait, így a felhasználói igényekkel lépést tartva, mától díjmentes wifi-hálózattal várja vendégeit.

A Debrecen városának támogatásával megvalósult legújabb fejlesztésükkel magyarországi állatkertek közül elsőként teszik lehetővé a nagyközönség számára a teljes látogatói területre kiterjedő vezeték nélküli internet elérést. A rendszer kiépítésekor természetesen figyelembe vették az állatok jólétét is, így a hotspotok megfelelő elhelyezésével minimalizálták a környezeti terhelést. A fejlesztést az is indokolta, hogy az intézmény iránt egyre növekszik nemcsak a belföldi, hanem a külföldi turisztikai érdeklődés, így a turisták a helyben szerzett élményeik még könnyebben megoszthatják.

A fejlesztés részeként tovább bővítették az idén bevezetett online jegyvásárlás körét, így a gyakori látogatók a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. alkalmazásán keresztül, akár az állatkerti bérletüket is megvásárolhatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.