Döbbenet… Elkóborolt a nő kutyája, ezért “büntetésből” autója után kötötte, és kínhalálra ítélte

Helyi hírek Ország

Emberi ésszel felfoghatatlan dolgot művelt egy 68 éves nő a kutyájával Balotaszálláson.A Facebookon terjed egy videó, amely durva állatkínzást tartalmaz. Egy asszony bálamadzaggal kötötte kutyáját az autója után, csak azért, mert az állat elkóborolt.

Autósok megállították és felelősségre vonták, de az állatkínzó azt mondta, törődjenek a saját dolgukkal, az állatot pedig egyáltalán nem sajnálja.

Érti ezt valaki?

https://youtu.be/6T21sMU6ycs

A rendőrség közleménye:

Lakossági bejelentés érkezett 2019. augusztus 5-én reggel a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy nő kocsihoz kötve egy nagytestű kutyát húz az úton.

A nyomozás során kiderült, hogy az 5413-as számú úton az asszony saját kutyáját kötötte egy bálamadzaggal a kocsija hátsó lökhárítójához, majd elindult a járművel. Először az állat még szaladt a kocsi után, de nem sokkal később már nem bírta tartani a sebességet és elesett. A nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten. Az egyenruhások helyszínre érkezésekor a kutya már elpusztult.

A rendőrök előállították a 68 éves balotaszállási nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.